Kapcsolat


Fodrászat Kozmetika Körömápolás


LONG TIME LINER - Sminktetoválás

 

Ez az eljárás Európa-szerte csúcstechnológia a tetoválás területén. A LONG-TIME-LINER technika a világon a legelismertebb, az elkészült sminktetoválás mindig kitűnik minőségével. Ez a készülék egyedülálló precizitásának, a festékek minőségének, és a szakemberek magas szintű felkészítésének köszönhető.

A LONG-TIME-LINER készülék különleges szabályozó automatikája révén csak a bőr legfelső rétegében dolgozik, ahol még nincsenek idegek, vérerek, ezért nem jár vérzéssel, és az összes sminktetováló módszerhez képest a legkíméletesebb a bőrhöz. A készülék precíziós kezelőfeje egy rendkívül vékony akupunktúrás tűt mozgat, ami a festék pigmenteket egyenletesen juttatja be a bőrbe. Ennek eredménye a tökéletesen egyenletes színezettség. Festékfoltosodás nélkül, egyenletesen LongTimeLiner a sminktetoválás szakértőjekopik ki a bőrből.

A LONG-TIME-LINER festékek antiallergének, több mint 15 éve vannak forgalomban, ez alatt egyetlen esetben sem tapasztaltak allergiás reakciót. Színárnyalat tekintetében a legszélesebb palettát kínálja, választhatók visszafogott, természetes színek, de erőteljesebb, hangsúlyosabb árnyalatok is.

A LONG-TIME-LINER 5 évig nincs gondja a sminkjén. A tetoválást mindig előzetes konzultáció után, az Ön kívánsága szerint készítjük el.

Biztosítjuk, hogy az általunk elvégzett kezelés első napjától kezdődően három hónapon át - szükség esetén- ingyenes korrekcióval állunk rendelkezésére.


Szemöldök készítés

A szemöldök gyakran egyenletlenül nő, esetleg a sok szedés következtében megritkul. A kezelés előtt precízen megrajzoljuk a szemöldök vonalát, hogy az eredmény tökéletes legyen. A szemöldököt satírozással, vagy szálazottan készítjük.


Szemhéj

A szemhél alsó és vagy felső részének pigmentálása kiemeli szemének kifejező erejét. A legfinomabb természetes vonalat a szempillák között pigmentáljuk.


Felső szemhéj

- vékony kontúrvonal
- széles kontúrvonal
- extra vastag kontúrvonal


Alsó szemhéj

- a legfinomabb természetes vonal


Ajak

- a szájkontúr gondos meghúzásával és besatírozásával növelhető a száj volumene
- természtesen a szájformát is meg lehet változtatni
- ajak-kontúrvonal
- ajak-satírozás (lágy, rúzsozott hatású)

 

 

szemtetoválás[miniatur]

 Side

BARTAL
SZÉPSÉGSZALON


1052 BUDAPEST, SÜTŐ U. 2.
TELEFON: +36 1 3378 751
MOBIL: 06 30-316-80-12
info@bartalszalon.hu

NYITVA TARTÁS:

HÉTFŐ 10-18
KEDD 8-16
SZERDA 12-20
CSÜTÖRTÖK 7-15
PÉNTEK 10-18
SZOMBAT 8-13
VASÁRNAP ZÁRVA

KLIMATIZÁLT ÜZLET!
EUROT ELFOGADUNK!

Side

Bartal Szépségszalon, 1052 BUDAPEST, SÜTŐ U. 2. Bejelentkezés: 06(1) 3-378-751, 06-30-316-80-12