Kapcsolat


Fodrászat Kozmetika Körömápolás


A L’ORÉAL PROFESSIONNEL BEMUTATJA
 


A jövő hajfestéke már a fodrászszalonunkban

A magyar fodrászszalonokba is megérkezett a jövő hajfestéke: az INOA. Különlegessége az ODS (Oil Delivery System*) technológiában rejlik, melynek köszönhetően a hajfestés újfajta élménnyé válik: kényelem a fejbőrnek, optimális védelem a hajszálnak**, és határtalan színerő.

 

AMMÓNIA ÉS KELLEMETLEN SZAG NÉLKÜL

A hajfestés még soha nem volt ilyen kellemes, pihentető élmény!

Tökéletes hajszín és optimális kényelem minden nő számára. A L’Oréal kutatói évek óta ennek a merész elképzelésnek a jegyében dolgoztak, és végül siker koronázta erőfeszítéseiket. Az INOA-val a hajfestés gyökeresen megváltozik. Mi a titka? Egy forradalmian új, olajos alapú formula, amely minden más hajfestéktől eltér. Ez az új hajfesték teljesen ammóniamentes, mégis rendelkezik az oxidatív hajfestékek minden előnyével: akár 3 árnyalatnyi világosítás érhető el vele, 100%-osan fedi az ősz hajat, és gyönyörű, egységes, intenzív, csillogó hajszínt eredményez.

 

Szeretjük …

… átélni a kényelem új dimenzióját.

Az INOA-val búcsút mondhatunk a hajfestékek kellemetlen ammóniaszagának, ami sokkal kényelmesebbé teszi a hajfestést mind a fodrász, mind a vendég számára. Nincs többé szúrós szag, ami irritálja az orrot és a szemet. A fejbőrön korábban érzékelt irritáció és égető érzés is megszűnik.

 

Értékeljük …

… a hajszál számára biztosított védelmet.

Az ammóniamentes INOA-val a hajszál ugyanolyan selymesen sima, mint a hajfestést megelőzően.*** Mindemellett, az INOA egyedi textúrája egy luxus ápolókréméhez hasonlítható leginkább.

 

Büszkén viseljük …

…  a hihetetlen intenzitású, ragyogó színeket.

Az INOA 3 tónusig képes felvilágosítani a hajat az ODS egyedi technológiájának köszönhetően, amely nagyobb hatékonysággal juttatja be a pigmenteket a hajszál belsejébe, mint korábbi ammóniamentes hajfestékeink. A árnyalatok palettája széles, és az árnyalatok egymással kombinálhatók, ami szinte végtelen lehetőségeket biztosít. A hajszín szép egységes lesz, az ősz hajszálakat teljesen elfedi, a színeredmény pedig megbízható és kiszámítható.

 

 

Bővebb információért látogassanak el a www.inoacolor.hu weboldalra, ahol megismerkedhetnek az INOA-val.

 

* Olajos vivőközeg rendszer
**Megvédi a természetes haj számára fontos lipideket és aminosavat a hajfestés során.
*** Műszeres mérés 1, 5 és 9 applikációt követően.


Side

BARTAL
SZÉPSÉGSZALON


1052 BUDAPEST, SÜTŐ U. 2.
TELEFON: +36 1 3378 751
MOBIL: 06 30-316-80-12
info@bartalszalon.hu

NYITVA TARTÁS:

HÉTFŐ 10-18
KEDD 8-16
SZERDA 12-20
CSÜTÖRTÖK 7-15
PÉNTEK 10-18
SZOMBAT 8-13
VASÁRNAP ZÁRVA

KLIMATIZÁLT ÜZLET!
EUROT ELFOGADUNK!

Side

 

 

 


Bartal Szépségszalon, 1052 BUDAPEST, SÜTŐ U. 2. Bejelentkezés: 06(1) 3-378-751, 06-30-316-80-12