Kapcsolat


Fodrászat Kozmetika Körömápolás

GUINOT AROMATIC TESTKEZELÉS


A tökéletesen karcsú, feszes és ellazult testért. Manuális feszesítő, relaxáló kezelések, amelyek tökéletes és természetes megoldást jelentenek narancsbőr esetén, a bőr feszességének hiányában, valamint stressz kezelésére.

A
GUINOT exkluzív AROMA TEST KEZELÉST természetes növényi- és gyümölcsolajokat használ a kezelés során, amely jótékony hatással van a testre és a lélekre egyaránt.

GUINOT AROMATIC testkezelés a testkontúr javítására, méregtelenítésre. A cukorkiwi testradírnak köszönhetően a bőr selymesen puhává válik. Az esszenciális olajokkal végzett masszázs következtében a zsírsejtek megtörnek, a test ellazul. Majd a termohatású testmaszknak köszönhetően a bőr vízmegtartó hatása optimalizálódik, a szervezet méregtelenedik.


A kezelés mögött rejlő titkok


Bőrmegújító hámlasztás: ez a kiwi és nádcukor alapú, 100%-ig természetes hámlasztó alaposan előkészíti a bőrt a további kezelésre. Eltávolítja a halott bőrsejteket és befogadóbbá teszi a bőrt a továbbiakban használt aktív összetevőkre. A különlegesen gyengéd hámlasztás bámulatosan selymessé varázsolja a bőrt.

Cellulit elleni tetszobrászat: a professzionális masszázshoz az ANTI-CELLULIT OLAJAT használja, mely közvetlenül a zsírlerakódásokat támadja és finoman formálja a test sziluettjét. A méregtelenítő esszenciális olajok természetes energiái és hatékony felszívódási képességük segítségével a bőr mélyén fejtik ki a hatásukat és felszámolják a cellulitot.

A vízmegkötést szabályozó hőhatású testmaszk: a kezelés egy agyagos zöldteás „testfóliázással” végződik, amely fantasztikus „szauna hatást” fejt ki. A kiemelkedő felszívó képességű agyag szó szerint felszívja a méreganyagokat és vízteleníti a szöveteket. A testmaszk eltávolítja a szövetekben a vérbőséget okozó fölösleges vizet, azonnali karcsúsodást eredményezve.


 

AROMA TEST KEZELÉS

 
aromatest[eredeti]Természetes, manuális kezelés esszenciális olajokkal, agyaggal, cukornáddal és kiwi kivonattal.
 
A természet tele van csodákkal és a GUINOT, a szépségszalonok vezető specialistája megalkotta önnek az AROMA TEST KEZELÉST, amely ezen csodák lényegét egyesíti: a karcsúsító, bőrlágyító és nyugtató kezelések hármasa egyesíti az esszenciális olajak energiáját és GUINOT kozmetikusának professzionális manuális technikáit. Élvezze a színtiszta ellazulás és hatékony karcsúsodás pillanatait.Karcsúság, feszesség és fittség az AROMA TEST három kezelésével

TESTKONTÚR kezelés hármas hatással, amely egyesíti az esszenciális olajok stimuláló hatásait, a SAUNAMASK víztelenítő, és az agyag méregtelenítő hatását. Testének körvonalai karcsúbbá válnak és Ön azonnal könnyebbnek érzi majd magát.

BŐRPUHÍTÓ kezelés
bőrmegújító radírral, amely cukornádból és kiwi kivonatból készül. Bőre fantasztikusan sima, csodálatosan lágy és selymes lesz.

NYUGTATÓ kezelés
illóolajos nyugtató és energizáló GUINOT masszázzsal. Testét azonnal átjárja a jólét érzése és a felhőtlen nyugalom. A valódi gyönyör pillanata kozmetikusa szakértő, gondoskodó kezei alatt. 

ALAKFORMÁLÓ VÁKUMMASSZÁZSOS TESTKEZELÉS

vákum1.jpg[optimalis]

gép[optimalis]

vákum2[miniatur]

A helytelen táplálkozás, a zsírok és szénhidrátok túlzott bevitele, a dohányzás, az alkohol- vagy kávéfogyasztás, a fogamzásgátlók alkalmazása­ a zsírsejtek méretnövekedése, az erek károsodása és a salakanyagok lerakódása miatt ­a nyirokrendszer működését akadályozzák. Végeredményként a hölgyek jelentős részét érintő narancsbőr és a kifejezett esztétikai hibát okozó striák kialakulásával kell számolnunk.
 

A vákummasszázs hatása
 

A vákum segítségével végzett speciális masszázsmozdulatok eredményeként a nyirokáramlás akár az 50-szeresére is felgyorsulhat. Így a lebomló salakanyagok a lehető legtermészetesebb úton távoznak a szövetekből, ezáltal beindul a méregtelenítés. Egyetlen kezelés a teljes nyirokrendszer átdolgozását eredményezheti! A vákuum segítségével teljes testi felfrissülést érhetünk el, ami túlmutat egy egyszerű masszázskezelésen. A megfelelően kiválasztott hatóanyagokkal ezt a hatást tovább lehet fokozni.

 


Side

BARTAL
SZÉPSÉGSZALON


1052 BUDAPEST, SÜTŐ U. 2.
TELEFON: +36 1 3378 751
MOBIL: 06 30-316-80-12
info@bartalszalon.hu

NYITVA TARTÁS:

HÉTFŐ 10-18
KEDD 8-16
SZERDA 12-20
CSÜTÖRTÖK 7-15
PÉNTEK 10-18
SZOMBAT 8-13
VASÁRNAP ZÁRVA

KLIMATIZÁLT ÜZLET!
EUROT ELFOGADUNK!
 

 

Bartal Szépségszalon, 1052 BUDAPEST, SÜTŐ U. 2. Bejelentkezés: 06(1) 3-378-751, 06-30-316-80-12