Kapcsolat


Fodrászat Kozmetika Körömápolás


24 KARÁTOS ARANYKEZELÉS

Az UMO 24 karátos arckezelő rendszer a legnépszerűbb újdonságnak számít a szépségiparban.

A forradalmian új technológia alapjai egy japán szójabab alapú tápanyagból nyert alapanyag a Gamma PGA és egy szintén japán nanotechnológiás hideggőzölős gép mely ráadásként színterápiát is alkalmaz.

A gép segítségével a különböző bőrproblémákra ható tápanyagokat a vízcseppeknél hétszer kisebb nano gőz részecske formájában visszük be a bőr legmélyebb rétegeibe. A Gamma PGA formula képes a tápanyagok megkötésére és szállítására a bazális rétegig lejutva képes kitölteni a pórusokat, és hidratáló képességének köszönhetően feltölti nedvességgel és simává teszi a bőrt.

További előnye, hogy rengeteg tápanyagot képes megkötni, 1 gramm Gamma PGA 5 liter víz felvételére képes, hidratáló képessége tehát tízszerese a Hyaluron savnak, emellett sokkal rugalmasabb, mint a kollagén.

                    

Az UMO által kifejlesztett arckezelő rendszer négy különböző bőrproblémára ad célzott és hatékony segítséget:

  1. a ráncos, érett bőr

  2. a nap által károsodott bőrre, öregségi és pigmentfoltokra

  3. a zsíros pattanásos bőr

  4. a sérült, heges aknés bőr


 

A Gamma PGA és az arany.
Az arany jótékony hatása már az ókortól ismert. Az orvostudományban is széles körben alkalmazzák a gyógyítás szinte minden területén. Az arany az egyik legrégebben ismert kozmetikum, azonban nagy molekula mérete miatt bőrbe való bejuttatása eddig lehetetlen volt.

A Gamma PGA egyik legfőbb tulajdonsága éppen a fémion megkötés. Ionizálható savi és bázikus amin csoportjai lehetővé teszik, hogy a fémionok redukciójával nano méretű fém képződhet. A nano méret előnye pedig a bőrbe való könnyű bejutás s a megnövekedett aktivitás révén a megfelelő ráncfeszesítő hatás elérése.

A kezelésekhez használt anyagok és termékek mind Gamma PGA alapú készítmények, 100%-ban természetes összetételűek, állati anyagoktól mentesek. A kezelésekkel kapcsolatos ellenjavallat nincs. A kortól függetlenül bárkin alkalmazhatók, évszaktól, napozási szokásoktól és a bőr pigmentáltságától függetlenül.

 

Mi a hatása?

Mivel a bőr legmélyebb rétegeiről beszélünk, a hatás azonnal, szemmel látható, tartóssága 8-10 hónapra becsülhető. A végleges eredmény eléréséhez általában egy négy kezelésből álló sorozatra van szükség.

 

                   aranybent1[optimalis] aranybent2[optimalis]

 Side

BARTAL
SZÉPSÉGSZALON


1052 BUDAPEST, SÜTŐ U. 2.
TELEFON: +36 1 3378 751
MOBIL: 06 30-316-80-12
info@bartalszalon.hu

NYITVA TARTÁS:

HÉTFŐ 10-18
KEDD 8-16
SZERDA 12-20
CSÜTÖRTÖK 7-15
PÉNTEK 10-18
SZOMBAT 8-13
VASÁRNAP ZÁRVA

KLIMATIZÁLT ÜZLET!
EUROT ELFOGADUNK!

Side

Bartal Szépségszalon, 1052 BUDAPEST, SÜTŐ U. 2. Bejelentkezés: 06(1) 3-378-751, 06-30-316-80-12